Bucurați-vă de o digestie mai bună folosind Donat Mg

O digestie mai bună va fi posibilă dacă beți multă apă

De ce este extrem de important să fii atent la tractul tău digestiv? Doar ca să știi, o digestie mai bună este un proces multilateral destul de profund care implică nu numai corpul, ci și mintea și spiritul. Sistemul digestiv este responsabil nu numai pentru procesarea alimentelor, ci chiar și pentru toate gândurile, experiențele și emoțiile de zi cu zi. 

Dialogurile, acțiunile și gândurile zilnice vă afectează corpul la nivel emoțional. Asta înseamnă că acestea vă pot afecta și corpul la nivel fizic și digestiv. Absorbi nutrienți și creezi energie din lucrurile pe care le mănânci și le elimini pe cele care nu sunt utile. Pur și simplu, pe lângă mâncare, îți metabolizezi și experiențele mentale și emoționale.

Menținerea unui echilibrul și unei armonii la nivelul sistemului digestiv este esențială pentru facilitarea unei digestii mai bune a alimentelor și a experiențelor zilnice. 

Prin urmare, care sunt lucrurile pe care le poți face pentru digestia ta?

Supa caldă

Aceasta este o tradiție care există de foarte mult timp în numeroase culturi. Acest obicei simplu poate optimiza funcția stomacului atunci când vine vorba de „gătitul” mâncării și experiențelor tale. O căutare rapidă online îți genera diferite rețete pentru supe ușoare care te vor ajuta să îți hrănești și reechilibrezi corpul, mintea și spiritul. 

Digestie mai bună - Supa caldă
Supa te ajută întotdeauna cu probleme digestive

Cosumă alimente sănătoare 

Îndulcitorii artificiali, aditivii chimici alimentari, conservanții, cerealele foarte procesate și culoranții pot interfera cu digestia. Prin urmare, e o decizie mai înțeleaptă să consumi alimente naturale și întregi cât mai des posibil cât de mult puteți.

Video: Alimente pentru sănătatea și digestia intestinelor

Mănâncă legume și fructe

Aceasta este probabil una dintre cele mai bune modalități de a obține nutrienți și enzime naturale care altfel ar fi fost denaturate din cauza căldurii de la gătit. 

O digestie mai bună cu ajutorul legumelor și fructelor
Mănâncă legume și fructe pentru o digestie mai bună

Folosește suplimente dacă e necesar

Puteți completa întotdeauna nevoia de enzime prin suplimentare. Doar să te asiguri că alegi produse care sunt dovedite și testate care nu au efecte secundare periculoase. 

Adu puțină dulceață în ziua ta 

Gustul dulce poate echilibra starea stomacului și viața ta. Nu te abține niciodată de la complimente iubitoare, distracție în timpul serilor sau chiar niște bomboane de ciocolată din când în când. La urma urmei, meritați să te răsfeți, nu? 

Citește și articolul următor: Stilul de viață și beneficiile pentru sănătate ale piscinelor termale

După o zi lungă și obositoare, nimic nu e mai confortabil și relaxant decât o baie cu temperatura setată la 37de grade, bulele în apă și un pahar de vin în mână. În timp ce piscinele termale oferă o relaxare liniștitoare atât de necesară, știai că oferă și multe alte avantaje interesante? 

Bea multă apă

În cele din urmă, poți avea o digestie mai bună dacă bei multă apă. Totuși, asigură-te că nu faci asta în timpul meselor. Sistemul digestiv trebuie să rămână hidratat corespunzător, ca și alte părți ale corpului. Cu toate acestea, consumul mai multor pahare de apă înainte de masa poate afecta digestia și îți poate da stomacul meste cap. În schimb, încercă să bei apă cu 15 până la 30 de minute înainte de mese, apoi la o oră după aceea. 

Folosește Donat Mg pentru o digestie corespunzătoare 

Fiind un tip de apă minerală naturală, Donat Mg este un ajutor pentru digestie. Datorită hiperosmolarității sale, această apă acționează ca un laxativ osmotic natural, mai exact, ca un laxativ salin. De aceea, aceasta este un ajutor eficace dacă vrei o digestie mai bună, și pe lângă asta, mai previne apariția altor probleme la sistemul digestiv.

Articole din aceeași categorie: