Bucurați-vă de trastemente wellness supreme în spa-urile slovene

Partea de est a Sloveniei se mândrește cu abundența apei termale. Acest lucru a deschis calea pentru construirii mai multor centre de wellness și stațiuni balneare naturale din zonă. Vestea bună este că aceste facilități primesc tot felul de oaspeți, de la cei care au nevoie de ajutor cu afecțiunile lor medicale până la familiile cu copii și cuplurile care caută o evadare romantică și relaxantă.  

Dacă ai visat să îți petreci un refugiu la spa în Slovenia, asigură-te că verifici mai întâi disponibilitatea destinației. Trebuie să faceți acest lucru datorită faptului că majoritatea dintre acestea sunt situate departe de faimoasele obiective turistice și atracții din țară, așa că te ajută să îți faci un plan din timp.  

Tratamentul lor numit Beer Wellness este cea mai bună modalitate de a vă bucura de activitățile termale în timp ce vă bucurați de bere.

De asemenea, este important de avut în vedere că în lunile mai reci ale iernii, unele dintre aceste spa-uri se închid pentru efectuarea întreținerii, în timp ce piscinele exterioare pot fi închise pe durata sezonului.  

Acum că v-ați făcut o idee despre spa-urile slovene, este timpul să aflați mai multe despre cele mai bune opțiuni pe care ați dori să le adăugați la lista de vizite obligatorii pentru retragerea supremă de sănătate și wellness: 

Thermana Laško

Pe lista celor mai bune spa-uri slovene pentru o stare de bine și relaxare supreme se află Thermana Laško, un centru spa modern, perfect pentru odihnă și recreere. Laško este un mic sat care servește drept casă pentru unele dintre cele mai populare beri din țară. Tratamentul lor numit Beer Wellness este cea mai bună modalitate de a vă bucura de activitățile termale în timp ce vă bucurați de bere. De asemenea, puteți alege dintre diferitele pachete spa și cazare pentru cea mai bună experiență.  

Sunteți gata să vă răsfățați într-un spa sloven? 

Articole din aceeași categorie: