Lumini de perete pentru dormitor – Care sunt opțiunile voastre?

Luminile de perete dormitor

Înainte de a lua în considerare luminile de perete pentru dormitor, trebuie să aveți câteva unelte la îndemână. Le aveți cu siguranță prin casă. Aveți nevoie de o hârtie, un creion și o ruletă de măsurat.

Gândiți-vă la cum vreți să arate dormitorul vostru. Hotărâți ce vreți să faceți în dormitor – veți avea calculatoare, veți sta întinși pe pat să vă citiți cărțile preferate sau vă veți machia în dormitor? Vreți lumini care să schimbe atmosfera dormitorului? Luați la cunoștință fiecare detaliu.

Luminile de perete dormitor
Luminile de perete cu o formă oarecum neobișnuită

Următorul lucru este să alegeți unde veți monta luminile de perete. Puteți alege locuri în care să vă ilumineze spațiul de muncă, să vă ilumineze oglinzile, să le puneți deasupra patului pentru a vă ajută să citiți sau doar ca rol decorativ.

Acum că știți unde și pentru ce scop vreți să vă montați lumini de perete, trebuie să măsurați cât mult spațiu aveți pentru corpurile de iluminat. Vă va ajuta să vă hotărâți ce dimensiuni vă trebuie.

Sursa de alimentare a luminilor de perete 

În ceea ce privește sursa de alimentare, puteți folosi prize. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că prizele se află aproape de locul unde sunt montate luminile. O altă opțiune este să legați luminile direct la circuitul electric al casei.

Luminile de perete
Aplica decorativa luminile de perete dormitor

Dacă nu puteți face acest lucru de unul singur, chemați niște electricieni să vă ajute. O altă opțiune de avut în vedere sunt luminile de perete independente. Asta înseamnă că sursa lor de alimentare sunt bateriile din interiorul corpului de iluminat. Iluminatul LED vă permite să aveți o lumină vie și să economisiți curent, ele având și o baterie cu o durată mare de viață.

Stilul luminilor de perete

Trebuie să alegeți lumini de perete care se potrivesc cu dormitorul. Încercați să găsiți corpuri care se potrivesc cu decorațiile de pe pereți și mobila din dormitor.

Video: Cele mai bune idei moderne de lampă de perete

Trebuie să aveți răbdare și să luați în vedere toate posibilitățile. Aveți la dispoziție o gamă largă de corpuri de iluminat atât online cât și offline. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți corpul de iluminat care se încadrează în buget și care se potrivește.

Direcția luminilor este importantă

Trebuie să aveți în vedere direcția luminilor deoarece este importantă și ea, mai ales când vine vorba de luminile de perete. Puteți schimba atmosfera încăperii montând copurile de iluminat astfel încât lumina să bată înspre tavan. Folosing abajururi sau reflectoare, puteți face lumina să meargă în jos. E grozavă atunci când folosiți lumina pentru un anumit scop.

Dacă vă gândiți să legați luminile de perete direct la circuitul electric al casei și nu aveți încredere că le puteți lega la circuitul electric fără a crea situații periculoase, chemani niște profesioniști să facă acest lucru pentru voi.

Indiferent de alegerea finală, e întotdeauna bine să vă faceți propriile planuri și dei. Ele vă vor ghida pe parcursul montării luminilor în dormitor.

Înainte de a cumpăra scaunelor de bucătărie noi și doriți să aflați mai multe informații înainte de a cumpăra? Apoi, făcând clic pe link, citiți articolul pe acest subiect.

Articole din aceeași categorie: