Motivele principale pentru care ar trebui să vă deschideți un cont bancar în străinătate

Să deschideți un cont bancar în străinătate

Majoritatea indivizilor și afacerilor din întreaga folosesc de obicei un conturi bancare în țară sau locale. Există momente în care acestea nu sunt suficiente. Totuși, dacă aveți gânduri să faceți o călătorie în afara țării sau plănuiți să investiți în afara țării, nu este întodeauna o mișcare bună să vă bazați pe conturile bancare din țară. În schimb, e mai logic să deschideți un cont bancar în străinătate (https://protax.it/conto-corrente-allestero/).

Să deschideți un cont bancar în străinătate

Acestea sunt motivele principale pentru care conturile bancare din străinătate sunt avantajoase pentru pensionari, corporații, investitori și entități care vor să se dezvolte și să își protejeze profiturile mai bine:

Pentru mutarea sau călătoria în străinătate 

Nu trebuie neapărat să aveți țeluri de investiții semnificative pentru a beneficia de pe urma unui cont bancar în străinătate. Dacă aveți de gând să călătoriți în străinătate sau să vă pensionați într-o altă țară, este avantajos să aveți acces la un cont bancar aflat în zonă.

Să deschideți un cont bancar în străinătate

Decât să mai plătiți în plus pentru mâncare și facturi, va fi mai util să aveți acces ușor la un cont bancar din țara aleasă. Este cu atât mai valabil dacă aveți de gând să vă pensionați underva, precum Belize, care le oferă pensionarilor din străinătate un PPC sau Program de Pensionare Calificat foarte avantajos.

Acces ușor și simplu la diferite valute străine

Majoritatea oamenilor care își deschid un cont bancar în străinătate fac acest lucru cu scopul de a avea acces la diferite valute străine. Indiferent de valuta de care aveți nevoie, puteți să pierdeți bani și timp gestionând conversiile costisitoare. E mult mai benefic să aveți la îndemână valutele necesare în permanență.

Pentru a face acest lucru posibil, este logic să vă deschideți un cont bancar în străinătate. Rețineți faptul că nu este necesar să aveți un cont în locația valutei de care aveți nevoie. Majoritatea băncilor din străinătate le permit clienților să își păstreze în cont valute specifice. De asemenea, vă permite să știți suma exactă pe care o dețineți. Asta înseamnă că schimbările rapide de conversie nu vă vor afecta linia de plutire.

Avantaje la taxe

Multă lume alege să deschidă un cont bancar în străinătate deoarece le ușurează viața. Este un motiv convingător deși nu este singurul motiv pentru care corporațiile și investitorii deschid conturi bancare în străinătate. Deschizând un astfel de cont, puteți calcula taxele pe proprietate în funcție de legile locale. În majoritatea destinațiilor străine, aceste legi pentru taxe sunt în avantajul investitorilor străini.

Sunt multe taxe pe care trebuie să le aveți în vedere dacă vreți un cont bancar internațional. Cea mai importantă este taxa pentru capital. Veți fi surprinși să aflați că în majoritatea țărilor aceasta poate fi minimă sau câteodată chiar inexistentă.

 Procentajul taxei pe venit din zonă este mai puțin importantă pentru majoritatea indivizilor. Dacă nu sunteți interesați să munciți în străinătate sau să primiți salariul de la un angajator străin, această taxă nu vi se aplică vouă și proprietății voastre.

Acestea sunt câteva din numeroasele motive pentru care un cont bancar în străinătate este o mișcare inteligentă.

Articole din aceeași categorie:

    Nu a fost găsit