Termeni si conditii

POZEHAIOASE.RO a fost creat pentru ca utilizatorii din întreaga lume să aibă o comunitate online unde pot găzdui imagini haioase sau pot să-și împărtășească propriile poze haioase și să interacționeze cu ceilalți.

POZEHAIOASE.RO include informații, imagini, fotografii, comentarii, conținut, opinii și materiale pe care utilizatorii noștri le încarcă ("Conținut de utilizator"). Sunteți de acord să încărcați și să încărcați numai conținutul de utilizator pe care l-ați creat. POZEHAIOASE.RO nu este responsabilă pentru acuratețea, utilitatea, siguranța sau drepturile de proprietate intelectuală ale sau referitoare la conținutul de utilizator. Nu testăm și nu verificăm conținutul utilizatorilor de pe acest site. Deși nu acceptăm cu bună știință conținutul de utilizator care încalcă drepturile altora, nu suntem responsabili dacă se întâmplă acest lucru.

Sunteți responsabil pentru conținutul dvs. de utilizator propriu, dacă acesta este postat în galeriile foto sau în alte zone publicate de pe site. Sunteți de acord să vă conformați politicilor și regulilor site-ului cu privire la dimensiunea, lungimea, formatul, subiectul, conținutul și relevanța conținutului utilizatorului.

Ne rezervăm dreptul (dar nu avem nicio obligație) să editam, să redactăm sau să ștergem conținutul de utilizator pe care îl considerăm inacceptabil sau necorespunzător sau din orice alte motive pe care nu trebuie să le dezvăluim, la discreția și comoditatea noastră. La eliminarea imaginilor conținute în Conținutul de utilizator, este posibil să eliminăm numai imaginile la care obiectăm, toate imaginile dintr-un dosar sau toate imaginile din portofoliul utilizatorului, la discreția noastră.

Conținutul pentru utilizatori poate fi și adesea este editat. Redactorii și moderatorii noștri, majoritatea dintre aceștia fiind voluntari, depun eforturi pentru a evidenția conținutul de utilizator pe care îl considerăm cel mai interesant sau mai util pentru comunitatea noastră de utilizatori. Ne rezervăm dreptul de a edita, redacta sau șterge orice conținut de utilizator pe care îl încărcați pe site, la discreția noastră. POZEHAIOASE.RO conține, de asemenea, materiale provenite de la experți, organizații și agenți de publicitate ("Conținut terță parte"). POZEHAIOASE.RO nu este responsabil pentru acuratețea, fiabilitatea sau utilitatea conținutului terț.

În caz de litigii și / sau reclamații, vă rugăm să ne contactați cu urlările pe care doriți să le eliminați. Orice rapoarte de încălcare a drepturilor de autor vor fi considerate valabile numai dacă sunt însoțite de documente legale referitoare la materialele actuale de înregistrare a drepturilor de autor în cauză.

Dacă nu sunteți pregătit să acceptați acest lucru, vă rugăm să nu încărcați sau să contribuiți la nimic la POZEHAIOASE.RO.

Bucurați-vă.
Edit or resize any image by clicking the image preview
Edit any image by touching the image preview
You can add more images from your computer or add image URLs.
You can add more images from your device, take a picture or add image URLs.
Uploading 0 image (0% complete)
The queue is being uploaded, it should take just a few seconds to complete.
Upload complete
Uploaded content added to . You can create a new album with the content just uploaded.
Uploaded content added to .
You can create a new album with the content just uploaded. You must create an account or sign in to save this content into your account.
No image have been uploaded
Some errors have occured and the system couldn't process your request.
    or cancelcancel remaining
    Note: Some images couldn't be uploaded. learn more
    Check the error report for more information.
    JPG PNG BMP GIF 5 MB