Sfaturi prietenoase cu bugetul atunci când faceți cumpărături pentru cadouri de Crăciun

Cadouri de Crăciun

Oferirea celor mai bune cadouri de Crăciun pentru persoanele importante din viața ta te poate face să te simți fericit în interior. Cu toate acestea, chiar dacă ții la aceste persoane, nu înseamnă că trebuie să îți distrugi bugetul. În cele ce urmează sunt câteva sfaturi utile despre cum să vă asigurați că darurile pe care le oferiți în timpul sărbătorilor vor fi sentimentale și accesibile în același timp.

Nu ezitați să faceți bricolaj

Una dintre cele mai ușoare modalități de a economisi bani pentru cadourile de sărbători este să optezi pentru obiecte handmade. Proiectarea și confecționarea chiar tu a cadourilor pentru familia și cei dragi vor avea cu siguranță o semnificație mai specială decât cele cumpărate din magazin.

10 cadouri de Crăciun DIY pe care oamenii le doresc cu adevărat

Acest lucru se întâmplă mai ales dacă cadourile au fost personalizate pentru a se potrivi preferințelor și gusturilor persoanei. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, puteți verifica conturile lor de socializare pentru, cat este Facebook și Instagram, a vă face o idee bună despre interesele și stilul lor. 

Începeți cu cumpărăturile de cadouri devreme 

Începeți cumpărăturile pentru cadourile de Crăciun cât mai devreme posibil. Astfel, veți avea mai mult timp la dispoziție pentru a compara ofertele și veți scăpa de necesitatea de a cheltui mai mult pe transportul expres doar pentru a vă asigura că cadourile dvs. vor ajunge la timp. Va fi mai probabil să vă respectați bugetul dacă vă începeți cumpărăturile de sărbători mai devreme.

Cumpărături de cadouri de Crăciun
Începeți cu cadourile de Crăciun la cumpărături cât mai curând posibil

Fii frugal 

Înainte de a vă decide să ieșiți și să vă cheltuiți toți banii pe cadouri scumpe de Crăciun, nu uitați să vizitați mai întâi magazinul local de consignație. Făcând acest lucru nu numai că vă va ajuta să găsiți chilipiruri excelente, deoarece vă oferă, de asemenea, șansa de a căuta cadouri unice și unicat. De obicei, magazinele de articole la reduceri au în ofertă articole noi, așa că puteți avea mai multe opțiuni din care să alegeți. 

Încercați Împărtășirea cadourilor 

Există momente în care bugetul alocat pentru a oferi cadouri se poate simți un pic limitat. Acesta este momentul în care poate fi util să încercați să împărțiți cadourile. Îi puteți cere fratelui sau prietenului dvs. să împartă un cadou pentru cineva apropiat de amândoi.

Cadouri de Crăciun
Pentru cadourile de Crăciun puteți încerca distribuirea de cadouri

În acest fel, vă puteți permite cadouri mai scumpe, astfel încât să le puteți oferi persoanelor preferate lucrurile pe care și le-au dorit întotdeauna cel mai mult sau lucruri pe care nu și le-ar cumpăra niciodată singuri, dar pe care știți sigur că le-ar plăcea să le aibă.  

Faceți o listă de Crăciun și nu uitați să o verificați de două ori

Moș Crăciun are un motiv foarte bun pentru care face o listă foarte detaliată în fiecare Crăciun. Acest lucru îl ajută să se asigure că cumpărăturile sale de sărbători vor merge mai bine. Nu vă bazați doar pe memoria dumneavoastră. Faceți o listă cu lucrurile pe care trebuie să le cumpărați, astfel încât lucrurile să fie mai organizate și să puteți oricând să vă referiți la ea dacă vreodată trebuie să schimbați sau să actualizați ceva. 

Evitați cheltuielile emoționale

De cele mai multe ori, emoțiile vă pot conduce în luarea deciziilor. Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa. Fiți foarte atenți atunci când cumpărați cadouri în funcție de ceea ce simțiți. Nu vă lăsați niciodată emoțiile să vă dicteze ce să cumpărați pentru o persoană.  

Planificați un buget pentru cadourile dvs. de Crăciun

Nu este ușor să respecți un buget dacă nu ai unul. Decideți suma pe care sunteți dispus să o cheltuiți pentru perioada sărbătorilor și respectați-vă bugetul orice s-ar întâmpla. Atunci când vă cunoașteți limitele de cheltuieli în avans, veți putea să întindeți și să ajustați aceste sume cât de mult puteți, putând în același timp să oferiți cadouri minunate fără a fi nevoie să spargeți banca. 

Luați în considerare Re-Gifting

Toată lumea are niște lucruri pe acasă pe care nu le-a folosit niciodată. Înainte de a vă cheltui banii pe ceva nou, de ce nu vă gândiți să folosiți lucrurile nefolosite pe care le aveți deja ca și cadouri. Asigurați-vă doar că nu le-ați folosit cu adevărat și că sunt încă în stare de bună calitate. 

Aproape orice poate fi dăruit din nou, de la jucării la lumânări, cărți și chiar haine. Nimeni nu trebuie să știe că nu ați cheltuit nimic pentru cadou. Asigură-te doar că nu ajungi să re-ofertezi obiectul persoanei care ți l-a dat pentru a evita o situație jenantă și ciudată. 

Magazin online 

Vă puteți respecta mai bine bugetul dacă vă faceți majoritatea cumpărăturilor de Crăciun online. Acest lucru vă permite să verificați exact cât veți cheltui pentru un articol înainte de a-l cumpăra efectiv. Odată ce coșul de cumpărături online atinge sau se apropie de bugetul dvs. pentru cadouri, veți ști că este timpul să vă opriți din navigare și să treceți la check-out. 

Nu cumpărați niciodată lucruri la întâmplare

Acesta este, probabil, cel mai important truc pentru a vă ajuta să vă respectați bugetul atunci când cumpărați cadouri de Crăciun. Evitați să vă cheltuiți banii pentru cadouri după ce ați terminat lista. Mai exact, nu mai cheltuiți bani dacă ați cheltuit deja tot bugetul pentru cumpărăturile de Crăciun. Ar fi mai bine să cheltuiți mai puțin decât bugetul dvs. în loc să cheltuiți fiecare bănuț pe cadouri. 

Susțineți întreprinderile mici locale

Întotdeauna este o necesitate să sprijinim întreprinderile mici, dar acest lucru este și mai valabil în zilele noastre decât oricând. Puteți încerca să faceți cumpărături mici în sâmbăta imediat după Ziua Recunoștinței. Nu numai că va ajuta la stimularea economiei locale, deoarece vă va crește și șansele de a găsi mai multe cadouri unice pe care cei dragi le vor aprecia cu siguranță. 

Utilizați banii dvs.

Dacă plătiți în numerar, vă va fi psihologic mai dificil să cheltuiți prea mult decât dacă folosiți un card de debit sau de credit. Un portofel gol este singurul lucru care vă va face să vă dați seama că ați rămas deja fără bani. Să rămâneți cu numerar pentru cumpărăturile dumneavoastră este cea mai simplă modalitate de a evita cheltuielile excesive. Atunci când ați rămas fără numerar, înseamnă că ați atins deja bugetul maxim pentru cadouri și este timpul să vă opriți complet din cheltuieli.  

Este important să vă păstrați bugetul atunci când cumpărați cadouri de Crăciun. Folosiți aceste sfaturi pentru a vă ajuta să economisiți mai mulți bani pe parcurs și să vă asigurați în același timp că toate persoanele importante din viața dumneavoastră vor primi cadourile pe care le merită!

Articole din aceeași categorie:

    Nu a fost găsit