Numeroasele avantaje ale farurilor LED

În primul rând, rezistența în timp a acestora. În primul și în primul rând: dacă aveți de gând să treceți de la halogen la LED, trebuie să știți că LED-urile vor merita prețul mai mare. LED-urile pentru mașini pot rezista și 20 de ani. Spre deosebire de becurile halogen care uneori trebuie schimbate în fiecare an, e posibil să fiți nevoiți să schimbați mașina înainte de a schimba becul. Fiabilitatea acestor becuri se datorează parțial design-ului simplu dar robust.

LED-urile sunt alcătuite din bucăți individuale ce transformă impulsul electric în lumină, procesul fiind mult mai eficient decât becurile halogen care necesită mai multe componente, mai ales componente mobile, pentru a funcționa.

Deși LED-urile sunt puțin mai scumpe decât becurile halogen, acestea rezistă mai mult și au o intensitate luminoasă mai mare (până la 12000 lumeni).

LED-urile sunt echipate și cu radiatoare astfel încât zonele prin care trece curentul să nu se încingă. Uitați un argument foarte convingător pentru a vă determina să alegeți cele mai bune faruri LED: un radiator care nu funcționează corespunzător poate provoca daune considerabile mașinii.

LED-urile pentru mașini și montarea lor

Pe lângă toate calitățile funcționale excelente ale becurilor LED pentru mașină, aceste becuri sunt incredibil de ușor de instalat și ar trebui să vă ia în jur de 30 de minute. Majoritatea farurilor LED pentru mașini sunt destul de mici, ceea ce înseamnă că pot fi modelate în funcție de diferite mașină. Dacă sunteți pasionat de bricolaj, montarea lor e destul de simplă și ieftină – doar găsiți LED-urile potrivite la magazinul de piese auto de încredere.

Personalizați mașina folosind benzi LED

Dacă sunteți un fan înrăit al mașini de curse elegante care demarează pe străzi noaptea sau pur și simplu sunteți fascinat de aspectul fabulos pe care aceste sisteme de iluminat îl au la alte mașini, să știți că este ceva ce puteți face și voi fără a cheltui prea mult.

Articole din aceeași categorie: