Tăvile pentru portbagaj sunt un accesoriu indispensabil pentru mașini

Tăvile pentru portbagaj pentru un portbagaj curat

Nu contează dacă mașina voastră este pentru uz personal sau pentru servici, e important să aveți grijă de porbagajul mașinii în permanență folosind tăvile pentru portbagaj. Din nefericire, acestea nu sunt o prioritate prin rândurile multor proprietari de mașini din ziua de azi.

De am nevoie de tăvi pentru portbagaj?

Un portbagaj curat și îngrijit nu numai că va arăta minunat, dar vă va și ajuta să economisiți timp și bani pe viitor.

De exemplu, dacă aveți de gând să vă vindeți mașina în viitor, potențialul cumpărător va vedea cât de îngrijită a fost mașina doar uitându-se la portbagaj.

Tăvile pentru portbagaj
Demonstrarea utilizării jgheabului portbagaj

Zgârieturile, vopseaua ștearsă de pe marginile portbagajului, bările lovite, preșurile murdare și deteriorate și scobiturile din rama de plastic sunt toate indicii care spun că portbagajul a fost folosit din greu. Toate acestea pot avea un impact semnificativ asupra prețului pe care îl puteți cere pe mașină.

Prin urmare, e important să luați măsuri pentru a vă asigura că această zonă care de obicei este trecută cu vederea este protejată. Procedând astfel, puteți face lăsa impresia că ați avut foarte multă grijă de mașină potențialului cumpărător. Acesta apoi vă va oferi un preț mai mare decât dacă ar fi observat defectele portbagajului.

Alte avantaje ale tăvile pentru portbagaj 

În afara potențialului preț de vânzare al mașinii, e important să protejați portbagajul folosind aceste tăvi. În cazul în care călătoriți frecvent cu câinele sau serviciul vostru necesită transportarea echipamentelor și bunurilor, portbagajul vostru se va deteriora în timp. Acest lucru se va întâmpla chiar dacă aveți multă grijă, zgârieturile și îndoiturile vor fi mereu prezente. Deși puteți opta pentru cutii în acest scop, tăvile de portbagaj vor îndeplini aceeași funcție însă pentru lungă durată.

Video: Audi A4 B8 – Instalarea covoarelor de cauciuc și a tăvii portbagajului

Tăvile vă vor scuti și de revopsire și schimbarea preșurilor. Odată ce ați sesizat că preșurile sau vopseaua se deteriorează sau sunt afectate, nu puteți face mare lucru decât să revopsiți sau să le înlocuiți, ceea ce poate duce la alte cheltuieli.

Dacă folosiți tăvi pentru portbagaj, veți plăti puțin mai mult dar veți face multe economii deoarece reduce nevoia de a înlocui accesoriile pentru următorii ani. Bările protectoare și tăvile pentru portbagaj pot preveni deteriorarea portbagajului. După cum e zicala, mai bine previi decât să tratezi.

Cumpără cea mai bună tavă pentru porbagajul tău

Piața este plină de multe tipuri de tăvi pentru portbagaj. De fapt, puteți chiar să cumpărați tăvi făcute la comandă care se vor potrivi perfect în mașina voastră. Puteți găsi tăvi pentru portbagaj de vânzare online de la companii de încredere.

Articole din aceeași categorie: