Cum să-ți faci ochii să iasă în evidență cu câțiva pași simpli

Femeie impacata cu eyelinerul

Fiecare element al feței noastre, dacă este bine pus în evidență, ne permite să arătăm întotdeauna cel mai bine. Dacă și tu ești în căutarea unor sfaturi rapide de machiaj care să îți permită să arăți mereu frumoasă, iată-ne aici pentru a-ți sugera cum să îți pui în valoare fața cu o combinație simplă: ochi sprâncene eyeliner.

Sprâncene ochi eyeliner ochi: umpleți sprâncenele

Sprâncenele definite îți încadrează fața și atrag imediat atenția asupra ochilor. Bineînțeles, nu toată lumea are sprâncene bine definite în mod natural, așa că primul sfat pe care vrem să vi-l dăm este să vă umpleți sprâncenele cu puțin fard de ochi de aceeași culoare cu sprâncenele dumneavoastră. De asemenea, poți alege să folosești un fard de ochi lichid, special pentru sprâncene, aplicându-l cu mișcări scurte pentru a peria firele de păr în sus și apoi spre colțul ochiului.

Fard de pleoape lichid Catrice
Fard de pleoape lichid Catrice

Urmează întotdeauna arcada naturală a frunții pentru a evita să dai peste pete neplăcute care ar putea strica efectul de eyeliner pentru sprâncene. Pentru femeile cu sprâncene groase, însă, vă sugerăm să folosiți, pe lângă fardul de ochi, un gel transparent pentru sprâncene care are rolul de a fixa pudra sau lichidul după ce le-ați umplut. De fapt, sprâncenele groase au tendința de a crea acumulări enervante de culoare pe care le putem evita cu acest mic pas suplimentar.

Eyeliner pentru sprâncene: începeți întotdeauna cu un primer pentru farduri de ochi

Folosiți un primer sau o bază pentru a vă face pleoapa cât mai netedă posibil. În acest fel, fardul de ochi și mai ales eyelinerul vor rămâne la locul lor toată ziua. Câteva trucuri sunt necesare pentru ca combinația de eyeliner pentru sprâncene să funcționeze de minune: să începem cu crearea de profunzime.

Lovely Pump Up eyelinerul
Lovely Pump Up eyelinerul

Pentru ca ochii tăi să pară mari și să aibă un aspect îndrăzneț, trucul este să creezi profunzime cu ajutorul umbrei de ochi. Mai întâi, aplică o nuanță mai deschisă pe toată pleoapa, după ce ai pus, bineînțeles, primer. Apoi, luați o nuanță mai închisă și aplicați-o în pliul ochiului, deasupra pleoapei. Acest lucru va crea un element de tridimensionalitate care pregătește ochiul pentru eyeliner. Nu uitați să amestecați culoarea de pe pleoapă cu cea din pliu pentru a crea un aspect uniform. Poate cel mai important pas este alegerea culorilor de fard de ochi și de eyeliner. Tot ce trebuie să faci este să alegi culorile opuse culorii ochilor tăi pe roata de culori. Pentru ochii albaștri, de exemplu, este bine să preferați culorile bronz și cupru, în timp ce pentru ochii verzi, aluniș și căprui este mai bine să folosiți culori din gama mov și taupe. De asemenea, este important să acordați atenție tonusului pielii dvs. atunci când alegeți culorile de machiaj pentru eyeliner pentru sprâncene. Cu cât tonul pielii tale este mai închis, cu atât mai cald trebuie să fie fardul de ochi.

Eyeliner pentru sprâncene: nu săriți peste aplicarea eyelinerului

Aplicați un gel, un creion sau un eyeliner lichid pe linia genelor superioare. Dacă aveți ochii deschiși, alegeți un eyeliner maro, în timp ce ochii căprui se vor deschide mai mult cu o culoare bazată pe o nuanță de negru. Puneți eyelinerul pe linia genelor cât mai aproape de gene.

Lovely Eyeliner Matte – Navy Blue

Pentru un look mai fumos, aplicați un fard de ochi maro sau negru pe linia genelor inferioare cu o pensulă mică pentru farduri. Asigură-te doar că eyelinerul superior și cel inferior se întâlnesc în colțul exterior al ochiului, altfel efectul nu va fi armonios sau uniform.

Eyeliner pentru sprâncene: Evidențiați ochii în locurile potrivite

Aplicați un fard de ochi ușor, luminos, chiar sub sprâncene și în zona lacrimală. Acest truc va face să pară că lumina ricoșează în ochii tăi (fără să te orbească însă). Nu uitați niciodată să vă completați machiajul cu puțin rimel pentru a obține un look perfect de eyeliner pentru sprâncene. Dacă nu ești îndemânatică cu aplicarea rimelului, să începem cu elementele de bază. În primul rând, curbează-ți genele cu un ondulator de gene sau cu o perie curată, astfel încât să poți începe să le dai formă și volum. Țineți curbura pe care o veți crea cu aceste instrumente câteva secunde, apoi lăsați-o să plece în mod natural, lăsând genele să se fixeze natural. Apoi, perie bine cu periuța de rimel, după ce îndepărtezi excesul de lichid, trece două sau trei straturi de rimel, dar întotdeauna cu blândețe și fără să insiști prea mult pe anumite puncte, pentru a nu forma cocoloașe.

Articole din aceeași categorie: