Este MSM un superaliment natural?

MSM este prescurtarea pentru metilsulfonilmetan

Pe măsură ce oamenii devin mai conștienți de sănătatea lor, suplimentele alimentare sunt tot mai în vogă  în zilele noastre. MSM este adesea numit ca una dintre comorile ascunse ale industriei sănătății. Dacă încă nu ați auzit de acest superaliment natural uimitor, este timpul să descoperiți cum acesta ar putea fi cheia pentru o viață mai sănătoasă și mai bună.

O scurtă prezentare

MSM este prescurtarea pentru metilsulfonilmetan. Deși numele este destul de lung, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece acesta este de fapt doar o parte specială din alimente.

MSM
MSM este o sursă naturală de sulf organic și se numește mineralul frumuseții

Adevărul este că acesta este o componentă a alimentelor pe care le consumăm în fiecare zi însă care tinde să se piardă prin evaporare atunci când gătim mâncarea. Odată ce îl introduceți în dietă prin suplimente, în esență, vă dați înapoi corpului ceea ce se pierde prin spălare, fierberea sau gătirea mâncării.

Beneficiile metilsulfonilmetanului 

Mai jos sunt câteva afirmații făcute de persoane care au folosit deja metilsulfonilmetanul ca supliment în dieta lor. Aceste afirmații se bazează și pe studiile făcute cu privire la beneficiile pe care acest superaliment natural le poate oferi în timp: 

  • Păr mai bogat cu creștere accelerată
  • Piele mai fină și mai moale 
  • Ameliorează efectele alcoolului 
  • Diminuează durerea musculară după un antrenament intens 
  • Reduces joint pain 
  • Cicatricele cheloide devin moi și dispar 
  • Cei care suferă de emfizem își recuperează capacitatea pulmonară 
  • Simptomele febrei fânului se ameliorează 

Ce face acest supliment atât de eficient? 

Pentru a înțelege de ce funcționează acest supliment, mai întâi, este important să vă familiarizați cu modul în care funcționează corpul uman. În fiecare secundă a fiecărui minut din fiecare zi, celulele din corpul vostru mor și sunt înlocuite cu celule noi. Procesul de înlocuire a celulelor are nevoie de două lucruri importante, și anume vitamina C și MSM. Dacă lipsește în corp vitamina C, se formează celule noi cu pereți mai subțiri decât este normal. Un exemplu extrem a consecințelor lipsei prelungite de vitamina C în organism este scorbutul. Celulele se rup, deoarece pereții celulari devin prea subțiri. 

Video: Pudra miraculoasă | MSM

Când corpului duce lipsă de metilsulfonilmetan, chiar dacă există o cantitate abundentă de vitamina C, pereții celulari, chiar dacă sunt puternici, pot fi impenetrabili și duri. Acestea pot creat riduri și linii, cicatrici cheloide, piele aspră, întărirea pereților arterelor și vene varicoase.

Metilsulfonilmetanul este un ingredient care poate face pereții celulari elastici, moi și capabili să lase substanțele hrănitoare să intre în celule și să se elimine deșeurile. Pentru ca celulele să rămână sănătoase, trebuie să aibă capacitatea de a efectua schimbul de materie înainte și înapoi prin peretele celular. Odată ce toxinele au fost expulzate și presiunea celulară este egalizată cu zona din apropiere, durerea și oboseala vor dispărea. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor susțin că mai sunt atât de obosiți după antrenamente, dacă dieta lor este suplimentată cu metilsulfonilmetan. 

Sunt multe altele de spus, dar prin includerea MSM în dieta ta zilnică, te poți bucura de toate aceste beneficii pentru și vei ști de ce acesta este un adevărat superaliment natural.

O digestie mai bună va fi posibilă dacă beți multă apă

Bucurați-vă de o digestie mai bună folosind Donat Mg

De ce este extrem de important să fii atent la tractul tău digestiv? Doar ca să știi, o digestie mai bună este un proces multilateral destul de profund care implică nu numai corpul, ci și mintea și spiritul. Sistemul digestiv este responsabil nu numai pentru procesarea alimentelor, ci chiar și pentru toate gândurile, experiențele și emoțiile de zi cu zi.d

Articole din aceeași categorie: