Ce ar trebui să fie într-o trusă de machiaj?

Professional Makeup

Artiștii de machiaj au o colecție uriașă de produse de înfrumusețare versatile și nu e ceva oarecare, până la urmă, sunt artiști. Un non-artist își poate construi și trusa de machiaj care să le poată satisface nevoile. Iată ghidul complet de ceea ce oricine ar avea nevoie pentru fața, ochii și buzele astfel încât să le facă irezistibile. Iată o listă completă de produse de îmfrumusețare esențiale, atent selectate, de care aveți nevoie pentru a construi o trusă de machiaj.

Pudră pentru machiaj

Pudra este folosită pentru a curăța și umezi fața pentru machiaj. Cu doar câteva pufuri de  Vichy Mineralizing Thermal Water sau Urban Decay Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray reactivează celulele pielii și pregătește pielea pentru aplicarea machiajului.

Professional Makeup

Grund de față

Grundurile de față netezesc pielea și o fac mai luminoasă. Ajută și la eliminarea ridurilor și imperfecțiunilor pielii. De asemenea, utilizați MSM care vă face pielea frumoasă și mai moale. Câteva recomandări pentru un finisaj complet și proaspăt sunt Urban Decay All Nighter Matte Face Primer sau Professional Makeup High Gloss Primer de la NYX.

Professional Makeup

Fond de ten

Acestea sunt aplicate înainte de bază pentru a ascunde petele întunecate, hiperpigmenția roșeața și cearcănele. Acestea sunt cele mai bune produse de adăugat în trusa de machiaj, deoarece au diverse nuanțe și tenuri pentru corectarea pielii, dar dacă ai o problemă specifică precum cearcănele, o formulă nuanțată solo poate remedia acest lucru. 

Baze

Este un produs cosmetic indispensabil pentru trusa de machiaj, deoarece este necesară pentru toate machiajele. Există numeroase formule precum cea lichidă, compactă sau cu acoperire completă, și puteți alege în funcție de tipul de piele. 

Fard

Fardurile sunt unul dintre acele produse insulare de deșert care vă pot face obrajii roșii ca merele, fie tendința reînviată din anii 1980 a drapingului complet. Există o mulțime de nuanțe de roz, nude, violet sau roșu și puteți adăuga orice paletă de culor la machiaj care îți oferă un fard de frumusețe emoționant. 

Iluminatoare

Aceste lichide evidențiatoare sau neregulate sau pudre există pentru a evidenția structura osoasă a feței. Sunt folosite la punctele ascuțite ale feței precum obrajii, podul nasului și dealungul liniilor sprâncenelor. Folosește un iluminator de la NYX sau Maybelline pentru a-ți accentua trăsăturile. 

Palete de culor pentru fard de pleoape 

Cel mai versatil produs de înfrumusețare, cu culori și nuanțe incredibil de uimitoare sunt. Unele au un ton neutru, altele au  pigmenți vibranți, strălucitori, metalici sau sclipitori. Niciodată nu poți avea suficiente, deoarece fiecare paletă merită să fie cumpărată, dar ia în considerare tenul pielii și cele mai utilizate culori când îți faci trusa.

Creion pentru dermatograf și rimel 

Acestea sunt alte produse esențiale de înfrumusețare care trebuie adăugate la trusa ta de machiaj. Îți fac ochii să sară în evidență. Puteți să le întindeți între genele cu vârful ascuțit, să vă bordurați pleoapele și să creați un efect de pudră cu ele. Să ai un creion negru și maro este o necesitate, și poți alege și alte culori strălucitoare dacă ai nevoie. Rimelul este arma secretă pe care toate femeile o au, așa că să nici nu îndrăznești să nu ai așaceva. 

Ruj

Machiajul nu este niciodată complet fără rujuri. Există rujuri mate, luciu de buze, rujuri crem sau satin, rujuri lichide și rujuri cu sclipici disponibile în toate culorile. Dacă îți faci o trusă de machiaj, adăugă o nuanță de roșu și roz sau ia în considerare tenul feței și buzelor pentru a decide ce culoare să folosești. 

Dacă adăugați produsele de frumusețe menționate mai sus în trusa de machiaj, acestea sunt suficiente pentru a vă pregăti cu pentru orice situație oricând și oriunde.

Extensiile pentru pentru un aspect frumos

Extensiile pentru păr o alegere indispensabilă pentru părul luxuriant și strălucitor, care este plin de sănătate, precum și pentru părul atractiv și lung, cu vârfuri îngrijite. Citiți mai multe despre extensiile de păr făcând clic pe link.

Articole din aceeași categorie: