Descoperă beneficiile uluitoare ale ceaiului de cânepă

Unii oameni sunt adesea confuzi de fiecare dată când aud despre cineva care consumă canabis. Adesea îl asociază cu canabisul despre care se știe că are efecte psihoactive. Însă, cânepa industrială folosită pentru a produce ceaiul de cânepă are niveluri foarte scăzute de THC și este sigur de utilizat fără nicio grijă cu privire la efectele negative asupra corpului sau minții tale. 

Tulpinile de cânepă sunt fibre remarcabil de puternice folosite pentru frânghie și îmbrăcăminte. Semințele sunt o sursă excelentă de proteine, în timp ce florile sunt o sursă excelentă de ingrediente bioactive datorită prezenței terpenelor și canabinoizilor în rășina lipicioasă.  

Unii consideră și cânepa ca planta viitorului, deoarece este singura plantă din lume care este 100% folosită de la frunze până la vârfurile rădăcinilor. Cu toate acestea, pentru a vă bucura pe deplin de toate beneficiile ceaiului de cânepă, este o necesitate să cumpărați doar unul cu o calitate dovedită și testată.  

Tratează epilepsia și reduce frecvența convulsiilor

Se știe că marijuana medicală ajută la vindecarea epilepsiei într-o măsură remarcabilă. Pe de altă parte, deși beneficiile ceaiului de cânepă ar putea să nu fie la fel de eficiente ca cele ale marijuanei medicinale, poate ajuta totuși la controlul frecvenței crizelor de epilepsie.  

S-a dovedit că consumul de CBD sau ceai de cânepă pe o perioadă lungă de timp are același nivel de eficacitate ca și marijuana medicală în anumite cazuri. Studiile efectuate de mai multe reviste medicale de renume au dezvăluit că mai mult de jumătate dintre pacienții care au consumat ceai de cânepă în mod regulat au observat o reducere semnificativă a frecvenței crizelor epileptice.  

Articole din aceeași categorie: